Jimin Trivia

Every Jimin trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jimin questions and answers

  1. What is the birthplace of Jimin from BTS?

    Answer: Busan, South Korea

    From Like Crazy

  2. What is the birth name of Jimin from BTS?

    Answer: Park Ji-min

    From Like Crazy

  3. What is the color theme of the Serendipity music video?

    Answer: Yellow

    From Serendipity

  4. What is the length of the track Set Me Free Pt. 2 from the album FACE by Jimin?

    Answer: Sat Dec 30 1899 03:34:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Set Me Free Pt. 2

  5. Which of these is not a song from Jimin's album FACE?

    Answer: Blood Sweat & Tears

    From Like Crazy

  6. Who is the producer of Jimin's album FACE?

    Answer: Pdogg

    From Like Crazy

  7. Which member of BTS shares the same birth month as Jimin?

    Answer: Jeon Jung-kook

    From Like Crazy

  8. Jimin belong to?

    Answer: Face

    From Set Me Free Pt.2

All Jimin quizzes