Jodie Foster Trivia

Every Jodie Foster trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jodie Foster questions and answers

  1. In Anna and the King, Anna Leonowens is hired to teach the children of which king?

    Answer: King Mongkut of Siam

    From Anna Leonowens

  2. What is the final fate of Jodie Foster's character in Panic Room?

    Answer: She survives

    From Jodie Foster's Roles

  3. In Panic Room, what do the intruders want from Meg Altman's house?

    Answer: A hidden safe

    From Meg Altman

  4. Which actor played the role of Jodie Foster's daughter in Panic Room?

    Answer: Kristen Stewart

    From Jodie Foster's Roles

  5. Who directed the movie Panic Room, featuring Meg Altman?

    Answer: David Fincher

    From Meg Altman

  6. In Anna and the King, which actor played the role of King Mongkut opposite Jodie Foster's Anna Leonowens?

    Answer: Chow Yun-Fat

    From Anna Leonowens

  7. Who played Anna Leonowens in the 1999 film Anna and the King?

    Answer: Jodie Foster

    From Anna Leonowens

  8. Which actor played the role of the main antagonist in Panic Room?

    Answer: Forest Whitaker

    From Jodie Foster's Roles

All Jodie Foster quizzes