John Hughes Trivia

Every John Hughes trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample John Hughes questions and answers

  1. What does Claire do with her lipstick in The Breakfast Club?

    Answer: Applies it using her cleavage

    From Detention Scenes

  2. Which character in The Breakfast Club is a wrestler?

    Answer: Andrew Clark

    From Detention Scenes

  3. What is the name of the high school in The Breakfast Club?

    Answer: Shermer High School

    From High School Movies

  4. Who directed The Breakfast Club?

    Answer: John Hughes

    From High School Movies

  5. What does Claire Standish bring for lunch in The Breakfast Club?

    Answer: Sushi

    From High School Dynamics

  6. What does Allison Reynolds make for breakfast in The Breakfast Club?

    Answer: A sandwich with Pixy Stix and Cap'n Crunch

    From Classic Breakfast Scenes

  7. What is the last line of the movie, spoken by Ferris?

    Answer: Life moves pretty fast.

    From Character: Ferris Bueller

  8. Which car does Ferris Bueller take for a joyride?

    Answer: 1961 Ferrari 250GT

    From Character: Ferris Bueller

All John Hughes quizzes