John Wick Trivia

Every John Wick trivia quiz on PopQ: 27 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample John Wick questions and answers

  1. What is the name of John Wick's wife?

    Answer: Helen

    From Hitmen on the Run

  2. In Slavic folklore, Baba Yaga is often depicted living in a house with what unusual feature?

    Answer: Chicken legs

    From Baba Yaga Mythology

  3. What is the name of the hotel for assassins?

    Answer: The Continental

    From High-Stakes Action Set Pieces

  4. What is the name of the actor who plays John Wick?

    Answer: Keanu Reeves

    From John Wick

  5. What is John Wick's nickname in the criminal underworld?

    Answer: Baba Yaga

    From Hitmen on the Run

  6. Who is the owner of the nightclub Red Circle?

    Answer: Iosef Tarasov

    From Iconic Hitman Journeys

  7. What is the name of the hotel for assassins?

    Answer: The Continental

    From Hitmen Seeking Redemption

  8. What breed is John Wick's dog?

    Answer: Beagle

    From Iconic Hitman Journeys

All John Wick quizzes