Joker Trivia

Every Joker trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Joker questions and answers

  1. Which song does Arthur dance to on the stairs?

    Answer: Rock and Roll Part 2

    From Complex Character Arcs

  2. Who is the talk show host Arthur idolizes?

    Answer: Murray Franklin

    From Shocking Character Transformations

  3. Who plays the lead role of Arthur Fleck in Joker (2019)?

    Answer: Joaquin Phoenix

    From Complex Character Arcs

  4. Which actor plays Murray Franklin in Joker (2019)?

    Answer: Robert De Niro

    From Psychological Clowns

  5. What year is Joker set in?

    Answer: 1981

    From Twisted Anti-Heroes

  6. Who directed the film Joker (2019)?

    Answer: Todd Phillips

    From Psychological Clowns

  7. What is Arthur Fleck's occupation at the start of Joker?

    Answer: Clown-for-hire

    From Twisted Anti-Heroes

  8. What does Arthur do to the clown sign?

    Answer: Smashes it

    From Black Comedic Scenes

All Joker quizzes