Jon Favreau Trivia

Every Jon Favreau trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jon Favreau questions and answers

  1. What does Buddy use to decorate the department store?

    Answer: Paper snowflakes

    From Iconic Holiday Spirit

  2. What is the name of Buddy's half-brother?

    Answer: Michael

    From The Power of Believing

  3. What is the name of Buddy's human father?

    Answer: Walter Hobbs

    From Iconic Holiday Spirit

  4. In The Jungle Book, who is Mowgli's wolf mother?

    Answer: Raksha

    From Jungle Settings in Film

  5. What is the name of the black panther in The Jungle Book?

    Answer: Bagheera

    From Jungle Settings in Film

  6. In Cowboys & Aliens, what is the aliens' primary interest in Earth?

    Answer: Gold

    From Western Sci-Fi Mashup

  7. What is the name of Buddy's half-brother?

    Answer: Michael

    From Heartwarming Holiday Characters

  8. In Elf, what does Buddy use to decorate his department store Santa's Workshop?

    Answer: Lego and Lite-Brite

    From Santa's Workshop

All Jon Favreau quizzes