Jonathan Lynn Trivia

Every Jonathan Lynn trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jonathan Lynn questions and answers

  1. How many different endings does Clue (1985) have?

    Answer: Three

    From Iconic Whodunits

  2. Who composed the score for Clue (1985)?

    Answer: John Morris

    From Detective Board Games

  3. Who played the butler, Wadsworth, in Clue (1985)?

    Answer: Tim Curry

    From Iconic Whodunits

  4. Which character was found dead in the billiard room?

    Answer: Mr. Boddy

    From Detective Board Games

  5. What is the real name of Mr. Green?

    Answer: Michael

    From Classic Whodunits

  6. Who played the character Mrs. White in the 1985 film Clue?

    Answer: Madeline Kahn

    From Detective Board Games in Movies

  7. Which character was the first to die in Clue (1985)?

    Answer: Mr. Boddy

    From Classic Whodunits

  8. Who played Colonel Mustard in the film Clue?

    Answer: Martin Mull

    From Ensemble Casts in Mystery

All Jonathan Lynn quizzes