Jordan Peele Trivia

Every Jordan Peele trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jordan Peele questions and answers

  1. What is the name of Chris's friend who works for TSA?

    Answer: Rod

    From Paranoid Social Awareness Horror

  2. What does Chris use to block the hypnosis trigger?

    Answer: Cotton

    From Social Commentary Thrillers

  3. What is the name of the actor who played Andre Hayworth in Get Out?

    Answer: Lakeith Stanfield

    From Sunken Place

  4. What is the name of the main character in Get Out?

    Answer: Chris Washington

    From Sunken Place

  5. What is the name of the daughter who tragically dies in 'Hereditary'?

    Answer: Charlie

    From Psychological Horror Elements

  6. Who directed the 2018 psychological horror film 'Hereditary'?

    Answer: Ari Aster

    From Psychological Horror Elements

  7. What song does Bateman discuss before a murder?

    Answer: Hip to Be Square

    From Psychological Horror Elements

  8. What is the main theme of Get Out?

    Answer: Racism and exploitation

    From Disturbing Social Dynamics

All Jordan Peele quizzes