José Feliciano Trivia

Every José Feliciano trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample José Feliciano questions and answers

  1. What is the English translation of Feliz Navidad?

    Answer: Merry Christmas

    From Feliz Navidad

  2. In which language is José Feliciano's hit Feliz Navidad primarily sung?

    Answer: Spanish

    From José Feliciano's Iconic Covers

  3. What is the B-side track to Jose Feliciano's Light My Fire single?

    Answer: California Dreamin'

    From Light My Fire

  4. Which band originally performed Light My Fire?

    Answer: The Doors

    From Light My Fire Cover

  5. What is the key signature of Feliz Navidad?

    Answer: A Major

    From Feliz Navidad

  6. Who produced José Feliciano's Feliz Navidad?

    Answer: Rick Jarrard

    From Feliz Navidad

  7. Which album features the song Feliz Navidad?

    Answer: Feliz Navidad

    From Feliz Navidad

  8. Who wrote and performed Feliz Navidad?

    Answer: José Feliciano

    From Feliz Navidad

All José Feliciano quizzes