Journey Trivia

Every Journey trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Journey questions and answers

  1. What is the name of Madeline's dark reflection in Celeste?

    Answer: Badeline

    From The Mountain

  2. What is the main character's appearance in Wanderer?

    Answer: A silhouette with a hat

    From Wanderer

  3. What is the Traveler's location in Destiny?

    Answer: Above the Last City

    From The Traveler

  4. What is the color of the protagonist's robe in Journey?

    Answer: Red

    From The Nomad

  5. What is the unique feature of Journey that sets it apart from most other games?

    Answer: Anonymous online multiplayer

    From The Traveler

  6. What is the name of the exotic hand cannon associated with the Hive in Destiny?

    Answer: Thorn

    From The Traveler

  7. What is the color of the main character's robe in Journey?

    Answer: Red

    From The Traveler

  8. In Journey, what happens when your character's scarf is fully charged?

    Answer: You can fly for a short period

    From The Mountain

All Journey quizzes