Jumanji Trivia

Every Jumanji trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jumanji questions and answers

  1. What animal does Russel Van Pelt command in Jumanji: Welcome to the Jungle?

    Answer: Jaguars

    From Jungle Adventures

  2. Which character is a cartographer in Jumanji: Welcome to the Jungle?

    Answer: Professor Sheldon Oberon

    From Jungle Adventures

  3. What is the name of the high school in Jumanji: Welcome to the Jungle?

    Answer: Brantford High School

    From Board Game Transformations

  4. What is the name of the character played by Dwayne Johnson in Jumanji: Welcome to the Jungle?

    Answer: Dr. Smolder Bravestone

    From Board Game Transformations

  5. Who is the main antagonist in the film?

    Answer: Russel Van Pelt

    From Unyielding Vengeance in the Jungle

  6. What is Moose Finbar's main role in the game?

    Answer: Zoologist

    From Jumanji Game Mechanics

  7. What is the weakness of the character Dr. Smolder Bravestone?

    Answer: Speed

    From The Board Game

  8. In the 2017 film, who directed the movie featuring Dr. Smolder Bravestone?

    Answer: Jake Kasdan

    From Dr. Smolder Bravestone

All Jumanji quizzes