Just Cause Trivia

Every Just Cause trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Just Cause questions and answers

  1. What is the name of Rico's childhood friend in Just Cause 3?

    Answer: Mario Frigo

    From Grappling Hook Stunts

  2. What is the name of Rico's childhood friend who aids him in Just Cause 3?

    Answer: Mario Frigo

    From Chaos Objects

  3. What is the name of the protagonist in Just Cause 3?

    Answer: Rico Rodriguez

    From Chaos Objects

  4. Which group assists Rico in Just Cause 3?

    Answer: The Rebellion

    From Chaos and Destruction

  5. What is the main setting of Just Cause 3?

    Answer: Medici

    From Chaos and Destruction

  6. Which faction does Rico Rodriguez help in Just Cause 3?

    Answer: The Rebellion

    From Grappling Hook Stunts

  7. In Just Cause 3, what is the name of the powerful Bavarium weapon?

    Answer: Eden Spark

    From Chaos Objects

  8. Which vehicle can Rico use to fly in Just Cause 3?

    Answer: Wingsuit

    From Chaos and Destruction

All Just Cause quizzes