Justified Trivia

Every Justified trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Justified questions and answers

  1. What brand is Raylan Givens' cowboy hat in Justified?

    Answer: Stetson

    From Raylan Givens' Cowboy Hat

  2. Who tries to steal Raylan Givens' hat in Justified?

    Answer: Dewey Crowe

    From Raylan Givens' Hat

  3. Who is Raylan's ally in the gunfight against Robert Quarles?

    Answer: Tim Gutterson

    From Most Intense Gunfights

  4. Who gave Raylan Givens his hat in Justified?

    Answer: His father

    From Raylan Givens' Hat

  5. Who does Raylan face off against in the gunfight at the Bennett's cabin?

    Answer: Mags Bennett

    From Most Intense Gunfights

  6. What is the name of the actress who plays Ava Crowder?

    Answer: Joelle Carter

    From Detective Raylan Givens' Stetson

  7. What is the name of Raylan Givens' father?

    Answer: Arlo Givens

    From Detective Raylan Givens' Stetson

  8. Which actor improvised a scene involving a confrontation in a bar?

    Answer: Timothy Olyphant

    From Best Improvisational Scenes

All Justified quizzes