Justin Bieber Trivia

Every Justin Bieber trivia quiz on PopQ: 26 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Justin Bieber questions and answers

  1. Which song from Purpose features Travis Scott?

    Answer: No Sense

    From The Evolution of Justin Bieber's Sound

  2. Who directed the music video for 'Sorry'?

    Answer: Parris Goebel

    From Sorry

  3. What is the name of Justin Bieber's 2020 album?

    Answer: Changes

    From The Evolution of Justin Bieber

  4. What was Justin Bieber's first album to showcase a mature sound?

    Answer: Purpose

    From The Evolution of Justin Bieber's Sound

  5. What was notable about Bieber's 2016 world tour compared with past tours?

    Answer: Major stadiums worldwide

    From Purpose Era Reinvention (2015-2016)

  6. Which song from My World 2.0 was not released as a single?

    Answer: Up

    From Baby

  7. Which song from Purpose was co-written by Ed Sheeran?

    Answer: Love Yourself

    From Purpose

  8. Which song from Purpose was nominated for Song of the Year at the 59th Grammy Awards?

    Answer: Love Yourself

    From Purpose Album Hits

All Justin Bieber quizzes