Justin Timberlake Trivia

Every Justin Timberlake trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Justin Timberlake questions and answers

  1. Who co-wrote Can't Stop The Feeling with Justin Timberlake?

    Answer: Max Martin and Shellback

    From Can't Stop The Feeling

  2. What genre is Lovestoned/I Think She Knows Interlude primarily classified as?

    Answer: Pop

    From Lovestoned/I Think She Knows Interlude

  3. Who produced Lovestoned/I Think She Knows Interlude?

    Answer: Timbaland

    From Lovestoned/I Think She Knows Interlude

  4. What genre is the remix of My Love featuring T.I. on FutureSex/LoveSounds?

    Answer: Pop

    From My Love (T.I. Remix) Collaboration

  5. What is the duration of the album version of What Goes Around Comes Around?

    Answer: Sat Dec 30 1899 07:28:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From What Goes Around Comes Around Song

  6. What instrument is predominantly used in Rock Your Body?

    Answer: Clavinet

    From Rock Your Body Song

  7. Which music genre does Rock Your Body primarily belong to?

    Answer: Pop

    From Rock Your Body Song

  8. What is the climax of the Cry Me a River music video?

    Answer: Justin leaves as the woman discovers the video

    From Cry Me a River Video

All Justin Timberlake quizzes