Katamari Trivia

Every Katamari trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Katamari questions and answers

  1. What is the maximum size the Katamari can reach in the original game?

    Answer: 3 meters

    From Katamari Prince

  2. What is the name of the King in Katamari Damacy?

    Answer: King of All Cosmos

    From Katamari Prince

  3. What is the name of the theme song in Katamari Damacy?

    Answer: Katamari on the Rocks

    From The King of All Cosmos

  4. What is the name of the Prince's cousin who is a sumo wrestler in Katamari Damacy?

    Answer: Miso

    From The King of All Cosmos

  5. In Katamari Damacy, what happens when the Prince rolls up a Royal Present?

    Answer: He can wear it as an accessory

    From Prince

  6. What is the name of the King in Katamari Damacy?

    Answer: King of All Cosmos

    From Katamari

  7. What is the name of the Prince's cousins in Katamari Damacy?

    Answer: Dipp, Ace, and June

    From Ball of Junk

  8. What is the name of the protagonist in Katamari Damacy?

    Answer: The Prince

    From Ball of Junk

All Katamari quizzes