Katana ZERO Trivia

Every Katana ZERO trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Katana ZERO questions and answers

  1. What is the name of the girl Zero befriends?

    Answer: Alina

    From Psychological Thrills

  2. Which drug is central to the plot?

    Answer: Chronos

    From Psychological Thrills

  3. What is the name of the city where Katana Zero takes place?

    Answer: New Mecca

    From Psychological Thrills

  4. What is the main setting of Katana ZERO?

    Answer: New Mecca

    From Psychological Thrills

  5. What is the name of the protagonist in Katana ZERO?

    Answer: The Dragon

    From Samurai Swordplay

  6. Who is the final boss in Katana ZERO?

    Answer: Headhunter

    From Character Design

  7. Who is the leader of the cult in Outlast 2?

    Answer: Sullivan Knoth

    From Psychological Thrills

  8. Which character is known as The Dragon?

    Answer: V

    From Character Design

All Katana ZERO quizzes