Kathryn Bigelow Trivia

Every Kathryn Bigelow trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kathryn Bigelow questions and answers

  1. Which real-life conflict is The Hurt Locker set in?

    Answer: Iraq War

    From Explosive Ordnance Disposal

  2. What is the nickname given to the bomb disposal suit in the film?

    Answer: The Hurt Locker

    From Post-War Trauma Tales

  3. What is the primary setting of The Hurt Locker?

    Answer: Iraq

    From Post-War Trauma Tales

  4. What is the code name for the mission to kill bin Laden?

    Answer: Operation Neptune Spear

    From Elite Military Missions

  5. What is the name of the bomb disposal robot used in The Hurt Locker?

    Answer: Scooby-Doo

    From Explosive Ordnance Disposal

  6. What award did The Hurt Locker win at the 82nd Academy Awards?

    Answer: Best Picture

    From Explosive Ordnance Disposal

  7. What is the name of the character played by Anthony Mackie?

    Answer: JT Sanborn

    From Post-War Trauma Tales

  8. Who directed The Hurt Locker?

    Answer: Kathryn Bigelow

    From Post-War Trauma Tales

All Kathryn Bigelow quizzes