Keanu Reeves Trivia

Every Keanu Reeves trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Keanu Reeves questions and answers

  1. In Point Break, what is the unique method the Ex-Presidents use to rob banks?

    Answer: They wear masks of former U.S. Presidents

    From Surfing Culture

  2. What is the profession of Johnny Utah before he becomes an FBI agent in Point Break?

    Answer: Football player

    From Bank Robbery

  3. In The Devil's Advocate, where does Kevin Lomax originally practice law before moving to New York?

    Answer: Florida

    From Portrayal of Ambition and Morality

  4. In Point Break, what is the name of the gang of bank robbers?

    Answer: The Ex-Presidents

    From Surfing Culture

  5. In Point Break, what is the name of the FBI agent played by Gary Busey?

    Answer: Angelo Pappas

    From Surfing Culture

  6. What is the name of the character played by Patrick Swayze in Point Break?

    Answer: Bodhi

    From Bank Robbery

  7. In The Devil's Advocate, what is the profession of Kevin Lomax?

    Answer: Lawyer

    From Portrayal of Ambition and Morality

  8. Who directed the 1991 film Point Break?

    Answer: Kathryn Bigelow

    From Surfing Culture

All Keanu Reeves quizzes