Kelly Clarkson Trivia

Every Kelly Clarkson trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kelly Clarkson questions and answers

  1. Which artist covered Since U Been Gone in a punk style for a live album?

    Answer: A Day to Remember

    From Since U Been Gone

  2. Who wrote Kelly Clarkson's Since U Been Gone?

    Answer: Max Martin and Dr. Luke

    From Since U Been Gone

  3. How many singles were released from the album Breakaway?

    Answer: 6

    From Breakaway

  4. Which artist originally turned down Since U Been Gone?

    Answer: Pink

    From Since U Been Gone

  5. Who produced the majority of the songs on Breakaway?

    Answer: Max Martin and Dr. Luke

    From The Evolution of Kelly Clarkson's Sound

  6. What genre did Kelly Clarkson's album Breakaway primarily fall under?

    Answer: Pop Rock

    From The Evolution of Kelly Clarkson's Sound

  7. What is the last line of Since U Been Gone?

    Answer: But since you've been gone

    From Since U Been Gone

  8. What was the first single released from Breakaway?

    Answer: Breakaway

    From Breakaway

All Kelly Clarkson quizzes