Kendrick Lamar Trivia

Every Kendrick Lamar trivia quiz on PopQ: 42 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kendrick Lamar questions and answers

  1. Which artist is featured on Kendrick Lamar's LOYALTY. from DAMN.?

    Answer: Rihanna

    From HUMBLE.

  2. Who is the featured artist on the track These Walls in To Pimp a Butterfly?

    Answer: Bilal, Anna Wise & Thundercat

    From HUMBLE.

  3. Which song on good kid, m.A.A.d city discusses the dangers of alcoholism?

    Answer: Swimming Pools (Drank)

    From The Art of Storytelling in good kid, m.A.A.d city

  4. What is the last track on Kendrick Lamar's 'HUMBLE.'?

    Answer: DUCKWORTH.

    From HUMBLE.

  5. What is the second track on the DAMN. album?

    Answer: DNA.

    From DAMN. Album

  6. Which artist is featured on the track LOVE. from DAMN.?

    Answer: Zacari

    From HUMBLE.

  7. What is the opening track of Kendrick Lamar's DAMN. album?

    Answer: BLOOD.

    From DAMN. Album

  8. Which hip hop artist did Kendrick Lamar pay tribute to in his 2016 Grammy performance?

    Answer: Tupac Shakur

    From Bad Guy Collaborations

All Kendrick Lamar quizzes