Kendrick Lamar & SZA Trivia

Every Kendrick Lamar & SZA trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kendrick Lamar & SZA questions and answers

  1. What genre does SZA's music primarily fall under?

    Answer: R&B

    From R&B and Hip-Hop Crossover

  2. Who produced All the Stars from the Black Panther soundtrack?

    Answer: Sounwave

    From All the Stars

  3. In which year was All the Stars released?

    Answer: 2018

    From All the Stars

  4. What is the last song on Black Panther: The Album?

    Answer: Pray For Me

    From All the Stars

  5. Which artist did the cover art for Black Panther: The Album?

    Answer: Nikolas A. Draper-Ivey

    From All the Stars

  6. Which artist is not featured on Black Panther: The Album?

    Answer: Drake

    From All the Stars

  7. What is the name of the record label that released All the Stars?

    Answer: Top Dawg Entertainment

    From The Impact of All the Stars on Pop Culture

  8. Which artist features alongside Kendrick Lamar in All the Stars?

    Answer: SZA

    From The Themes of All the Stars

All Kendrick Lamar & SZA quizzes