Kentucky Route Zero Trivia

Every Kentucky Route Zero trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kentucky Route Zero questions and answers

  1. What is the name of the dog that accompanies Conway?

    Answer: Blue

    From Surrealist Adventure

  2. What is the name of the antique shop Conway works for?

    Answer: Lysette's Antiques

    From Surrealist Adventure

  3. Where is the Hall of the Mountain King located?

    Answer: Act III

    From Surreal Environments

  4. In Kentucky Route Zero, who is the owner of the distillery?

    Answer: Hard Times

    From The Zero

  5. Which character in Kentucky Route Zero is a TV repairwoman?

    Answer: Shannon

    From The Zero

  6. What is the name of the computer system in the Bureau of Reclaimed Spaces?

    Answer: Xanadu

    From Surrealist Adventure

  7. What is the name of the distillery in Act IV?

    Answer: Hard Times

    From Surreal Environments

  8. What is the name of the underground highway?

    Answer: Zero

    From Surreal Environments

All Kentucky Route Zero quizzes