Kill Bill Trivia

Every Kill Bill trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kill Bill questions and answers

  1. Which member of the Deadly Viper Assassination Squad does The Bride kill first?

    Answer: Vernita Green

    From Character: The Bride

  2. What is the color of 'The Bride's' tracksuit in Kill Bill: Vol. 1?

    Answer: Yellow

    From Samurai Sword

  3. What is the name of the sword maker in Kill Bill: Vol. 1?

    Answer: Hattori Hanzo

    From Samurai Sword

  4. Who is the schoolgirl bodyguard of O-Ren Ishii?

    Answer: Gogo Yubari

    From Vengeful Female Warriors

  5. What is the Bride's real name?

    Answer: Beatrix Kiddo

    From Vengeful Female Warriors

  6. What is the name of the animated sequence in Kill Bill: Vol. 1?

    Answer: The Origin of O-Ren

    From Character: The Bride

  7. Who played The Bride in Kill Bill: Vol. 1?

    Answer: Uma Thurman

    From Character: The Bride

  8. What is the name of the restaurant where the fight scene takes place in Kill Bill: Vol. 1?

    Answer: The House of Blue Leaves

    From Samurai Sword

All Kill Bill quizzes