Killing Eve Trivia

Every Killing Eve trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Killing Eve questions and answers

  1. Which designer's green dress did Villanelle wear in Season 3?

    Answer: The Vampire's Wife

    From Villanelle's Fashion and Style

  2. Who is the costume designer for Villanelle in Killing Eve?

    Answer: Phoebe de Gaye

    From Villanelle's Fashion and Style

  3. What is the name of the hotel Villanelle stays at while disguised as Billie in Season 2?

    Answer: Hotel Palais

    From Villanelle's Disguises

  4. Who designed Villanelle's iconic pink dress in Season 1?

    Answer: Molly Goddard

    From Villanelle's Disguises

  5. Which designer's dress did Villanelle wear in the Season 3 finale?

    Answer: The Vampire's Wife

    From Villanelle's Fashion

  6. What brand is the iconic suit Villanelle wears in Season 2, Episode 5?

    Answer: Haider Ackermann

    From Villanelle's Outfits

  7. Who kills Bill Pargrave in Season 1?

    Answer: Villanelle

    From Intricate Political Schemes

  8. Which designer's suit does Villanelle wear in Amsterdam?

    Answer: Alexander McQueen

    From Villanelle's Outfits

All Killing Eve quizzes