Kingdom Hearts Trivia

Every Kingdom Hearts trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kingdom Hearts questions and answers

  1. Which Disney duo joins Sora to search for their king?

    Answer: Donald Duck and Goofy

    From Sora

  2. Which Keyblade is not associated with a Disney Princess in Kingdom Hearts?

    Answer: Fenrir

    From Keyblade

  3. Who gives Kairi the Keyblade Destiny's Embrace in later games?

    Answer: Riku

    From Kairi

  4. What Heartless enemy is known for its aerial attacks in Kingdom Hearts?

    Answer: Air Soldier

    From Heartless Enemies

  5. What is the name of the Keyblade that Riku wields in Kingdom Hearts III?

    Answer: Braveheart

    From Keyblade

  6. In 2002's Kingdom Hearts, whose first time directing a game was this?

    Answer: Tetsuya Nomura

    From Goofy

  7. In 2002's Kingdom Hearts, which company developed and published the game?

    Answer: Square

    From Goofy

  8. In Kingdom Hearts (2002), which series is crossed with Disney characters?

    Answer: Final Fantasy

    From Donald Duck

All Kingdom Hearts quizzes