Kingsman Trivia

Every Kingsman trivia quiz on PopQ: 25 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kingsman questions and answers

  1. What is Polly's last name in The King's Man (2021)?

    Answer: The movie does not reveal her last name

    From Polly

  2. Who played the character Richmond Valentine in Kingsman: The Secret Service?

    Answer: Samuel L. Jackson

    From Richmond Valentine

  3. What is the name of the secret weapon that Orlando Oxford tries to stop in The King's Man (2021)?

    Answer: Compound V

    From Orlando Oxford

  4. What is the name of the pub where Harry Hart fights a group of thugs?

    Answer: The Black Prince

    From Harry Hart

  5. What is the name of Orlando Oxford's son in The King's Man (2021)?

    Answer: Conrad

    From Orlando Oxford

  6. What is the code name Eggsy is given when he joins Kingsman?

    Answer: Galahad

    From Eggsy Unwin

  7. What is the significant physical change Charlie undergoes in Kingsman: The Golden Circle?

    Answer: He gets a robotic arm

    From Charlie Hesketh

  8. What is Roxy's last line in Kingsman: The Golden Circle?

    Answer: Eggsy, I'm going dark.

    From Roxy Morton

All Kingsman quizzes