Kirby Trivia

Every Kirby trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kirby questions and answers

  1. What type of fighter is Meta Knight best known as?

    Answer: An experienced swordsman

    From Meta Knight

  2. Which company publishes the Kirby games featuring King Dedede?

    Answer: Nintendo

    From King Dedede

  3. What is the final level in Kirby's Dreamland called?

    Answer: Mt. Dedede

    From Kirby

  4. In which game did the Warp Star first appear?

    Answer: Kirby's Dream Land

    From Warp Star

  5. Which ability allows Kirby to create a Warp Star in Kirby's Return to Dream Land?

    Answer: Super Ability

    From Warp Stars

  6. What is the name of the dimension where Kirby fights Marx in Kirby Super Star?

    Answer: Milky Way Wishes

    From Dream Land

  7. What is the final form of Magolor in Kirby's Return to Dream Land?

    Answer: Magolor Soul

    From Star Rod

  8. What is the unique feature of Kirby's Epic Yarn?

    Answer: Kirby is made of yarn

    From Pink Puffball

All Kirby quizzes