Knives Out Trivia

Every Knives Out trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Knives Out questions and answers

  1. What is the unique twist on the inept police trope in Knives Out?

    Answer: The police are competent, but the detective is not

    From Murder Mystery Tropes

  2. Who is Harlan Thrombey's eldest daughter?

    Answer: Linda Drysdale

    From Ingenious Murder Mysteries

  3. Who directed Knives Out?

    Answer: Rian Johnson

    From Ingenious Murder Mysteries

  4. What is the toxicology report hidden in?

    Answer: A clock

    From Twisting Family Secrets Unveiled

  5. What unique habit does Benoit Blanc have in Knives Out?

    Answer: He constantly flicks a coin

    From Detective Benoit Blanc

  6. What is the name of the detective in Knives Out?

    Answer: Benoit Blanc

    From Twisting Family Secrets Unveiled

  7. What is the murder weapon in Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)?

    Answer: Morphine Overdose

    From Whodunit Tropes

  8. What is the name of the mystery novel author whose death Blanc investigates in Knives Out?

    Answer: Harlan Thrombey

    From Detective Benoit Blanc

All Knives Out quizzes