Knocked Up Trivia

Every Knocked Up trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Knocked Up questions and answers

  1. What is the name of the fictional entertainment news show Alison works for in Knocked Up?

    Answer: E! News

    From Pregnancy in Comedy Films

  2. What is the name of the fictional show that Alison works for in Knocked Up?

    Answer: E! News

    From Famous Comedic Duos

  3. Who directed the comedy film Knocked Up?

    Answer: Judd Apatow

    From Famous Comedic Duos

  4. What is the name of the club where Ben and Alison meet in Knocked Up?

    Answer: Swingers

    From Pregnancy in Comedy Films

  5. Which band's song is played during the opening credits of Knocked Up?

    Answer: Ol' Dirty Bastard

    From Famous Comedic Duos

  6. In Knocked Up, what does Ben do to prove his commitment to Alison?

    Answer: He gets a job

    From Pregnancy in Comedy Films

  7. Which actor plays Ben Stone in Knocked Up?

    Answer: Seth Rogen

    From Pregnancy in Comedy Films

  8. Who played the role of Ben's father in Knocked Up?

    Answer: Harold Ramis

    From Famous Comedic Duos

All Knocked Up quizzes