Koe Wetzel & Jessie Murph Trivia

Every Koe Wetzel & Jessie Murph trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Koe Wetzel & Jessie Murph questions and answers

  1. What is the B-side to Koe Wetzel and Jessie Murph's duet Country & Rock N' Roll?

    Answer: Outcast

    From Country Rock Duets

  2. What genre does Koe Wetzel's music primarily fall under?

    Answer: Country Rock

    From Love & Lies

  3. What is the name of the album that features Koe Wetzel and Jessie Murph's duet Country & Rock N' Roll?

    Answer: Sellout

    From Country Rock Duets

  4. What is the name of Koe Wetzel's debut album?

    Answer: Out on Parole

    From Love & Lies

  5. In which year did Koe Wetzel release the song Creeps?

    Answer: 2020

    From Creeps

  6. In which year was Hell Paso by Koe Wetzel and Jessie Murph released?

    Answer: 2021

    From Creeps

  7. What is the running time of Koe Wetzel and Jessie Murph's duet Country & Rock N' Roll?

    Answer: Sat Dec 30 1899 03:35:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Country Rock Duets

  8. What is the name of Jessie Murph's debut single?

    Answer: Prayed For You

    From Love & Lies

All Koe Wetzel & Jessie Murph quizzes