Kristen Stewart Trivia

Every Kristen Stewart trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kristen Stewart questions and answers

  1. What award did Julianne Moore win for her role as Alice Howland, Lydia's mother in Still Alice?

    Answer: Academy Award for Best Actress

    From Lydia Howland

  2. Who directed the film Still Alice in which Kristen Stewart played Lydia Howland?

    Answer: Richard Glatzer and Wash Westmoreland

    From Lydia Howland

  3. What is the setting of Camp X-Ray where Cole works?

    Answer: Guantanamo Bay detention camp

    From Cole

  4. In the movie, who does Snow White marry?

    Answer: William

    From Snow White

  5. In the Twilight Saga, who saves Bella from a car accident in the school parking lot?

    Answer: Edward Cullen

    From Bella Swan

  6. In the Twilight Saga, who does Bella Swan marry?

    Answer: Edward Cullen

    From Bella Swan

  7. In Panic Room, what is the relationship between Sarah Altman and Stephen Altman?

    Answer: He is her father

    From Sarah Altman

  8. In Spencer, what does Diana often imagine herself as?

    Answer: A bird

    From Diana, Princess of Wales

All Kristen Stewart quizzes