Kung Fu Panda Trivia

Every Kung Fu Panda trivia quiz on PopQ: 17 quizzes in Games and Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Kung Fu Panda questions and answers

  1. Who provides the voice for Viper in Kung Fu Panda 2?

    Answer: Lucy Liu

    From Viper

  2. What is Po's adopted father's name?

    Answer: Mr. Ping

    From Action Adventure Heroes

  3. What is Crane's signature move in Kung Fu Panda 2?

    Answer: Wing Attack

    From Crane

  4. In Kung Fu Panda 2, who does Monkey show a deep respect for?

    Answer: Master Shifu

    From Monkey

  5. What is the color of Tigress' outfit in Kung Fu Panda 2?

    Answer: Orange and Black

    From Tigress

  6. What is Mei Mei's role in the final battle in Kung Fu Panda 3?

    Answer: She distracts the jade zombies

    From Mei Mei

  7. What is the color of Tigress' eyes in Kung Fu Panda 2?

    Answer: Blue

    From Tigress

  8. In Kung Fu Panda 3, who does Mei Mei have a crush on?

    Answer: Po

    From Mei Mei

All Kung Fu Panda quizzes