Lady Gaga Trivia

Every Lady Gaga trivia quiz on PopQ: 23 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Lady Gaga questions and answers

  1. What is the length of the song Poker Face?

    Answer: Sat Dec 30 1899 03:58:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Poker Face

  2. Which song from Chromatica samples Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) by ABBA?

    Answer: Sour Candy

    From Chromatica

  3. Who produced the majority of the tracks on The Fame?

    Answer: RedOne

    From Just Dance

  4. Who wrote the lyrics for Shallow?

    Answer: Lady Gaga, Mark Ronson, Andrew Wyatt, and Anthony Rossomando

    From Shallow

  5. Which song from Chromatica won a Grammy for Best Pop Duo/Group Performance?

    Answer: Rain On Me

    From Chromatica

  6. What year was Just Dance released as a single?

    Answer: 2008

    From Just Dance

  7. At which Los Angeles venue was the key performance scene filmed?

    Answer: Greek Theater

    From A Star Is Born / Shallow Era

  8. Which designer created the red latex outfit Lady Gaga wore in the 'Alejandro' music video?

    Answer: Atsuko Kudo

    From The Evolution of Lady Gaga's Style

All Lady Gaga quizzes