Law & Order Trivia

Every Law & Order trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Law & Order questions and answers

  1. Which character was known for his bow ties?

    Answer: Adam Schiff

    From Intricate Crime-Procedures

  2. Who was the first ADA on the show?

    Answer: Ben Stone

    From Intricate Crime-Procedures

  3. Which traumatic event does Olivia Benson experience in Season 9?

    Answer: Kidnapping

    From Detective Olivia Benson

  4. What was the last episode of Law & Order: Trial by Jury called?

    Answer: Skeleton

    From Spin-Off Series

  5. Which Law & Order series did Trial by Jury replace?

    Answer: Law & Order: Criminal Intent

    From Spin-Off Series

  6. What is the cause of Lennie Briscoe's death in the series?

    Answer: It's never revealed

    From Detective Lennie Briscoe

  7. Which character was Lennie Briscoe's first partner?

    Answer: Mike Logan

    From Detective Lennie Briscoe

  8. Which SVU detective was a child of a prostitute and a pimp?

    Answer: Detective Fin Tutuola

    From SVU Detectives

All Law & Order quizzes