Law & Order True Crime Trivia

Every Law & Order True Crime trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Law & Order True Crime questions and answers

  1. Who portrayed Erik Menendez in the series?

    Answer: Gus Halper

    From Law & Order's Most Shocking Cases

  2. Who portrayed Erik Menendez in the series?

    Answer: Gus Halper

    From Notorious Crime Scenes

  3. Which Law & Order series creator also created True Crime?

    Answer: Dick Wolf

    From Chilling Crime Scene Investigations

  4. Who played Leslie Abramson in Law & Order: True Crime?

    Answer: Edie Falco

    From Chilling Crime Scene Investigations

  5. What was the name of the Menendez brothers' mother?

    Answer: Kitty

    From Law & Order's Most Shocking Cases

  6. Which case is the focus of Law & Order: True Crime Season 1?

    Answer: Menendez Brothers

    From Law & Order's Most Shocking Cases

  7. Who played Lyle Menendez in the series?

    Answer: Miles Gaston Villanueva

    From Notorious Crime Scenes

  8. What case is the focus of Law & Order: True Crime's first season?

    Answer: Menendez Brothers

    From Notorious Crime Scenes

All Law & Order True Crime quizzes