LEGO Trivia

Every LEGO trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample LEGO questions and answers

  1. Which character is known for saying It's clobberin' time?

    Answer: The Thing

    From Lego Heroes Unleashed

  2. What is the setting for Minifigures Assemble?

    Answer: Tantive IV

    From Minifigures Assemble

  3. Who is the main villain in LEGO Marvel Super Heroes?

    Answer: Doctor Doom

    From Lego Heroes Unleashed

  4. What is the name of the LEGO Dimensions expansion featuring Sonic?

    Answer: Sonic Level Pack

    From Interdimensional Play

  5. Which character is voiced by Michael J. Fox?

    Answer: Marty McFly

    From Interdimensional Play

  6. What is the purpose of collecting Minikits in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga?

    Answer: To unlock bonus content

    From Minikits

  7. What is the maximum number of Minikits you can collect in each level of LEGO Star Wars: The Skywalker Saga?

    Answer: 10

    From Minikits

  8. Who hosted the US version of LEGO Masters?

    Answer: Will Arnett

    From Quirky Design Competitions

All LEGO quizzes