Leon Thomas Trivia

Every Leon Thomas trivia quiz on PopQ: 19 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Leon Thomas questions and answers

  1. Who produced Frank Ocean's album 'Channel Orange'?

    Answer: Frank Ocean and Malay

    From Channel Orange Influence

  2. What year was the album Electric Dusk released?

    Answer: 2018

    From Vibe With You

  3. What is the meter of Somebody to Love?

    Answer: Fri Apr 04 2025 00:00:00 GMT-0700 (Pacific Daylight Time)

    From Songwriting Mastery in Somebody to Love

  4. Which song from the Victorious (Soundtrack) was released as a single in 2011?

    Answer: Best Friend's Brother

    From Victorious

  5. What is the song structure of Somebody to Love?

    Answer: Verse-Chorus-Verse-Chorus-Bridge-Chorus

    From Songwriting Mastery in Somebody to Love

  6. Which instrument does Leon Thomas primarily use in Electric Dusk?

    Answer: Synthesizer

    From Favorite

  7. What instrument, common in R&B, does Leon Thomas often use in his music?

    Answer: Piano

    From The Influence of R&B in Leon Thomas's Music

  8. Which song from the Victorious Soundtrack did Leon Thomas III co-write and perform?

    Answer: Song2You

    From Victorious Soundtrack

All Leon Thomas quizzes