Leonardo DiCaprio Trivia

Every Leonardo DiCaprio trivia quiz on PopQ: 32 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Leonardo DiCaprio questions and answers

  1. What is the name of the film company that Howard Hughes founded, as depicted in The Aviator?

    Answer: RKO Pictures

    From Howard Hughes

  2. What is the name of the powerful businessman who hires Cobb's team?

    Answer: Saito

    From Dream Manipulation

  3. Who played the role of Jack Dawson?

    Answer: Leonardo DiCaprio

    From Iconic Ship Disasters

  4. In Gangs of New York (2002), what is the symbolic item that Amsterdam Vallon carries to remember his father?

    Answer: A knife

    From Amsterdam Vallon

  5. What object does Cobb use as his totem?

    Answer: Spinning top

    From Dream Layers

  6. Who directed Leonardo DiCaprio in the role of Amsterdam Vallon in Gangs of New York (2002)?

    Answer: Martin Scorsese

    From Amsterdam Vallon

  7. Who directed the movie Inception?

    Answer: Christopher Nolan

    From Dream Layers

  8. What does Frank do to ensure his checks are harder to trace?

    Answer: Routes them through worldwide Pan Am accounts

    From Con Artist Techniques

All Leonardo DiCaprio quizzes