Lethal Weapon Trivia

Every Lethal Weapon trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Lethal Weapon questions and answers

  1. In Lethal Weapon, what is the name of Riggs' deceased wife?

    Answer: Victoria

    From Riggs and Murtaugh

  2. In Lethal Weapon 3, what is the name of the armor-piercing bullets?

    Answer: Cop Killers

    From Riggs and Murtaugh Partnership

  3. Who directed the first Lethal Weapon movie?

    Answer: Richard Donner

    From Riggs and Murtaugh Partnership

  4. Who played the villainous Mr. Joshua in Lethal Weapon?

    Answer: Gary Busey

    From Buddy Cop Dynamics

  5. What is the name of Mel Gibson's character in Lethal Weapon?

    Answer: Martin Riggs

    From Buddy Cop Dynamics

  6. What is the profession of Lorna Cole, Riggs' love interest?

    Answer: Internal Affairs Detective

    From Buddy Cop Duo

  7. In Lethal Weapon, what is Roger Murtaugh's iconic catchphrase?

    Answer: I'm too old for this shit

    From Buddy Cop Duo

  8. In Lethal Weapon, what is Roger Murtaugh's rank in the police department?

    Answer: Sergeant

    From Riggs and Murtaugh

All Lethal Weapon quizzes