Leverage Trivia

Every Leverage trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Leverage questions and answers

  1. In which city is the Leverage team's headquarters located in season 1?

    Answer: Los Angeles

    From The Art of the Con

  2. Which character has a fear of horses?

    Answer: Parker

    From Daring Capers

  3. What is Parker's specialty in the team?

    Answer: Thief

    From Daring Capers

  4. Which character has a background in retrieval and security?

    Answer: Eliot Spencer

    From Legendary Heist Teams

  5. What is the name of the insurance company Nate used to work for in Leverage?

    Answer: IYS Insurance

    From The Art of the Con

  6. Which actor plays the role of Nathan Ford in Leverage?

    Answer: Timothy Hutton

    From The Art of the Con

  7. What is the name of the bar Nathan Ford owns?

    Answer: McRory's

    From Daring Capers

  8. Who is the team's grifter?

    Answer: Sophie Devereaux

    From Legendary Heist Teams

All Leverage quizzes