Liam Neeson Trivia

Every Liam Neeson trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Liam Neeson questions and answers

  1. What is the setting of The Grey?

    Answer: Alaskan wilderness

    From Alaskan Wilderness Survival

  2. What is John Ottway's profession?

    Answer: Sharpshooter

    From Alaskan Wilderness Survival

  3. What is the cause of the plane crash in The Grey?

    Answer: Severe weather

    From Winter Survival

  4. In The Haunting (1999), what is the relationship between Eleanor and Theo?

    Answer: They are strangers

    From Paranormal Investigators

  5. Who directed The Haunting (1999)?

    Answer: Jan de Bont

    From Paranormal Investigators

  6. What is the main theme of The Grey?

    Answer: Survival

    From Realistic Wilderness Survival

  7. Who directed The Grey?

    Answer: Joe Carnahan

    From Realistic Wilderness Survival

  8. What is the twist in the hijacking plot of Non-Stop?

    Answer: The hijacker is a passenger framing Bill Marks

    From Airplane Hijacking Scenarios

All Liam Neeson quizzes