Life Is Strange Trivia

Every Life Is Strange trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Life Is Strange questions and answers

  1. What is the role of the Time Pod in the game?

    Answer: Provides upgrades and pilots

    From Time Travel Mechanics

  2. What is the maximum duration the Prince can rewind time?

    Answer: 10 seconds

    From Time Travel Mechanics

  3. What is the name of the mining company in the game?

    Answer: Typhon Mining

    From Branching Storylines

  4. What power does Alex Chen possess?

    Answer: Empathy

    From Branching Storylines

  5. What is the name of the diner where Joyce, Chloe's mother, works?

    Answer: Two Whales Diner

    From Time Travel

  6. What is the name of the missing girl in Life is Strange?

    Answer: Rachel Amber

    From Time Travel

  7. What does Chloe use to fix the truck's radio?

    Answer: A screwdriver

    From Environmental Puzzle Solving

  8. What happens if Max doesn't help Alyssa?

    Answer: Alyssa is hurt

    From Dialogue Impacting Outcomes

All Life Is Strange quizzes