Lil Tecca Trivia

Every Lil Tecca trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Lil Tecca questions and answers

  1. Which record label released Ransom by Lil Tecca?

    Answer: Republic Records

    From Ransom

  2. What is the name of Lil Tecca's debut studio album?

    Answer: We Love You Tecca

    From Teenage Dreams and Aspirations

  3. In which city was Lil Tecca born?

    Answer: New York City

    From Ransom

  4. Which record label is Lil Tecca signed to?

    Answer: Republic Records

    From Ransom

  5. Which album features the song Love Me by Lil Tecca?

    Answer: We Love You Tecca

    From Love Me

  6. What is the real name of Lil Tecca?

    Answer: Tyler-Justin Anthony Sharpe

    From Ransom

  7. Who produced Ransom by Lil Tecca?

    Answer: Taz Taylor and Nick Mira

    From Ransom

  8. Before his music career, what was Lil Tecca's aspiration?

    Answer: NBA player

    From Teenage Dreams and Aspirations

All Lil Tecca quizzes