Little Miss Sunshine Trivia

Every Little Miss Sunshine trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Little Miss Sunshine questions and answers

  1. What is the name of the beauty pageant in Little Miss Sunshine?

    Answer: Little Miss Sunshine

    From Misfit Family Road Trips

  2. Who directed Little Miss Sunshine?

    Answer: Jonathan Dayton and Valerie Faris

    From Heartwarming Road Trips

  3. What does Dwayne discover about himself during the trip?

    Answer: He's colorblind

    From Road Trip Misadventures

  4. What type of vehicle do the Hoovers travel in?

    Answer: VW bus

    From Road Trip Misadventures

  5. What does Edwin Hoover do that gets him kicked out of the retirement home in Little Miss Sunshine?

    Answer: Snorts heroin

    From Unlikely Heroes

  6. What is the name of the character played by Steve Carell in Little Miss Sunshine?

    Answer: Frank Ginsberg

    From Unlikely Heroes

  7. What does Olive's performance cause at the pageant?

    Answer: Controversy

    From Endearing Underdogs

  8. What is the family's destination in the film?

    Answer: California

    From Endearing Underdogs

All Little Miss Sunshine quizzes