Liverpool FC Trivia

Every Liverpool FC trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Soccer. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Liverpool FC questions and answers

  1. Which Anfield stand was renamed after Dalglish in 2018?

    Answer: Centenary Stand

    From Kenny Dalglish

  2. Which European trophy did Liverpool win under Shankly in 1973?

    Answer: UEFA Cup

    From Bill Shankly

  3. Which striker formed a famous Liverpool partnership with Dalglish?

    Answer: Ian Rush

    From Kenny Dalglish

  4. Who managed Liverpool to the 2005 European Cup triumph?

    Answer: Rafael Benitez

    From Liverpool FC

  5. Who converted Liverpool's late penalty in the 1977 European Cup final?

    Answer: Phil Neal

    From Liverpool 1977 First European Cup

  6. Which award did Salah win in both 2017 and 2018 from the BBC?

    Answer: BBC African Footballer

    From Mohamed Salah

  7. Which English club signed Salah in 2014 for about £11 million?

    Answer: Chelsea

    From Mohamed Salah

  8. In 2021, Gerrard was inducted into which Hall of Fame?

    Answer: Premier League Hall of Fame

    From Steven Gerrard

All Liverpool FC quizzes