Living Dead Trivia

Every Living Dead trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Living Dead questions and answers

  1. What does Harry use to block the basement door?

    Answer: Furniture

    From Harry Cooper

  2. Where does Harry Cooper want to hide?

    Answer: The basement

    From Harry Cooper

  3. What does Barbra's brother say to scare her?

    Answer: They're coming to get you, Barbra!

    From Barbra

  4. What does Ben suggest they use to escape?

    Answer: A truck

    From Ben

  5. What is Ben's profession in the film?

    Answer: Truck driver

    From Ben

  6. What is Tom's role in the group?

    Answer: Helper

    From Tom

  7. Who plays Tom in Night of the Living Dead?

    Answer: Keith Wayne

    From Tom

  8. What happens to Helen Cooper in the basement?

    Answer: Stabbed

    From Helen Cooper

All Living Dead quizzes