Lola Young Trivia

Every Lola Young trivia quiz on PopQ: 15 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Lola Young questions and answers

  1. In which song does Lola Young use the metaphor of drowning to express her feelings?

    Answer: 6 Feet Under

    From Lola Young's Lyricism

  2. What is the title of Lola Young's 2021 single?

    Answer: Ruin My Make Up

    From Lola Young's Acoustic Influence

  3. What is the title of Lola Young's debut EP?

    Answer: Intro

    From Lola Young's Acoustic Influence

  4. What record label is Lola Young signed to?

    Answer: Island Records

    From Fake Love Don't Last

  5. What genre does My Mind Makes Noises primarily fall under?

    Answer: Indie Pop

    From Fake Love Don't Last

  6. Which record label released Lola Young's Fake Love?

    Answer: Island Records

    From Fake Love

  7. What is the name of Lola Young's 2020 single that is not part of any EP?

    Answer: Pick Me Up

    From Woman

  8. Which song by Lola Young was featured in the Netflix series 'Sex Education'?

    Answer: Woman

    From Woman

All Lola Young quizzes