Lollipop Chainsaw Trivia

Every Lollipop Chainsaw trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Lollipop Chainsaw questions and answers

  1. What is the name of Juliet's move that involves a cheerleading routine?

    Answer: Cheer Attack

    From Zombie Combos

  2. Which family member of Juliet is also a zombie hunter?

    Answer: Her father

    From High School Horror

  3. What is the purpose of Sparkle Hunting?

    Answer: Bonus points

    From Zombie Combat Techniques

  4. What is Juliet's primary weapon?

    Answer: Chainsaw

    From Zombie Combat Techniques

  5. What is the name of Juliet's chainsaw attack that cuts zombies in half?

    Answer: Chainsaw Stinger

    From Chainsaw Combat

  6. What is the name of Juliet's high school?

    Answer: San Romero High

    From Iconic Chainsaws

  7. What is the name of Juliet's chainsaw in Lollipop Chainsaw?

    Answer: Chainsaw

    From Iconic Chainsaws

  8. Which family member helps Juliet with upgrades?

    Answer: Dad

    From Zombie Slaying Tactics

All Lollipop Chainsaw quizzes