Los Angeles Dodgers Trivia

Every Los Angeles Dodgers trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Baseball. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Los Angeles Dodgers questions and answers

  1. Which league did Los Angeles represent in that championship series?

    Answer: National League

    From 1988 Dodgers World Series

  2. Which country does Betts represent internationally?

    Answer: United States

    From Mookie Betts

  3. Which infield position did Betts split time at early in his MLB career?

    Answer: Second base

    From Mookie Betts

  4. What mountain range is visible beyond the outfield on clear days?

    Answer: San Gabriel Mountains

    From Dodger Stadium

  5. Lasorda was inducted into the Hall of Fame in 1997 as what?

    Answer: Manager

    From Tommy Lasorda

  6. How many games did Los Angeles need to win that championship series?

    Answer: 5

    From 1988 Dodgers World Series

  7. Outside baseball, which pro sport has Betts competed in?

    Answer: Ten-pin bowling

    From Mookie Betts

  8. Which organization drafted Betts in the 2011 MLB Draft?

    Answer: Boston Red Sox

    From Mookie Betts

All Los Angeles Dodgers quizzes